Het doel van Minerals Foundation is onder andere verschillende stichtingen, verenigingen, kringen en partijen die met mineralogie te maken hebben, bij elkaar te brengen. Op die manier ontstaat een groot goed waar iedereen met elkaar in contact kan komen, betreffende mineralogie. Het Forum en onze Field-maps bieden deze centrale plaats waar mineralenliefhebbers bij elkaar kunnen komen; zodoende hebben wij in de loop der tijd verschillende samenwerkingen opgestart met andere partijen.

In de toekomst willen we graag nieuwe samenwerkingen starten, en bestaande samenwerkingen uitbreiden, om ons doel nog breder te kunnen opzetten. Mocht je ergens donateur en/of lid zijn, of op een andere manier gerelateerd te zijn aan een partij, waarmee Minerals Foundation nog geen samenwerking heeft: iedereen is van harte welkom contact met ons op te nemen. Vanuit dat contact kunnen we nader tot elkaar komen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Als je meer informatie wil of samenwerkingen, of samen wil werken met Minerals Foundation, kun je met ons contact opnemen via het contactformulier.