Minerals Foundation biedt naast het Forum en de Database met Field-maps ook andere zaken aan, waaronder een actieve, leerzame en mineraalrijke beursstand op verschillende mineralenbeurzen in Nederland!

De mineralenbeurzen worden georganiseerd door stichtingen, kringen, bedrijven of instanties die met mineralogie bezig zijn. Elke beurs is weer anders en elke beurs legt de nadruk ook ergens anders. Zo zijn er beurzen die veel edelstenen en sieraden stands hebben, terwijl de andere beurs specifiek op ruwe mineralen is gericht. Al met al een grote diversiteit. Minerals Foundation vindt het onder andere een meerwaarde om op beurzen aanwezig te zijn, om de stichting te promoten en om te laten zien dat mineralen zelf zoeken een prachtige bezigheid is. Ook promoten we graag zelf gevonden mineralen en alles wat met het zelf zoeken naar mineralen van doen heeft.

Minerals Foundation heeft bijvoorbeeld in de afgelopen jaren onder andere op deze beurzen gestaan: diverse GEA beurzen waaronder GEA-beurs Amstelveen en Geologisch Weekend Fryslan, Internationale Mineralenbeurs Rijswijk, Mineralen- en Edelstenenbeurs Mineralz Oisterwijk, GeoSfeer van GEO Oss, ZNLV Mineralen- en Sieradenbeurs Eindhoven, Mineralen- en Fossielenbeurs Weert, etc.

Als je meer informatie over een beursdeelname wil, of Minerals Foundation op je beurs wil zien staan, kun je met ons contact opnemen via het contactformulier.