Minerals Foundation is een stichting die uit verschillende werkgroepen bestaat, overkoepeld door het bestuur. Deze werkgroepen hebben een specialisatie en zijn opgericht om zo efficiënt mogelijk werk te verrichten. Hieronder staan de werkgroepen in het kort beschreven. Mocht je vragen hebben betreffende een bepaald onderdeel van Minerals Foundation, kun je contact opnemen via het contactformulier of direct contact opnemen met de werkgroep.

Bestuur

Het bestuur is opgericht om het beleid van de stichting uit te voeren en de stichting te vertegenwoordigen.

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met het bestuur (info@mineralsfoundation.eu).

Werkgroep Forum

De werkgroep Forum is opgericht om alles rondom het forum en de inhoud ervan te regelen. Dit betreft onder andere het aanmaken en aanleveren van nieuwe informatie voor het Forum, het maken van boards en topics op het Forum, het bewerken en aanpassen van het Forum, en dergelijke.

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Henrie Heikens (h.heikens@mineralsfoundation.eu).

Werkgroep Field-maps

De werkgroep Field-maps is opgericht om alles rondom vindplaatsen en de database te regelen. Dit betreft onder andere het aanmaken en aanleveren van nieuwe informatie voor Field-maps, het maken van Field-maps, het bewerken en aanpassen van Field-maps, het werken met de Field-map Tool, en dergelijke.

Werkgroep Lezingen en Beurzen

De werkgroep Lezingen en Beurzen is opgericht om alles rondom lezingen en beurzen te regelen. Dit betreft onder andere het aanmaken en bewerken van nieuwe informatie lezingen, het plannen van beursdeelnames, het aanvragen van beurzen en lezingen, en dergelijke.

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Kristian Egberts (k.egberts@mineralsfoundation.eu).

Werkgroep Marketing en Multimedia

De werkgroep Marketing en Multimedia is opgericht om alles rondom de digitale sites, social media, content en nieuwsbrief van Minerals Foundation te regelen en het maken en verspreiden van onze nieuwsbrief. Dit betreft onder andere het aanmaken van Social Media, het bewerken en aanpassen van Social Media, de content aanleveren en maken op Social Media, links en updates van Social Media, en dergelijke.